Akcija!

RECMAR – YAMAHA TRIM MOTOR F50 F60 2005-09

299,00 

Opis

Opis
MOTOR TRIM/TILT tvrtke RECMAR je visokokvalitetni OEM zamjenski dio dizajniran posebno za Yamaha vanbrodske motore. Uz broj dijela 6C5-43880-01, ovaj motor za podešavanje/naginjanje zajamčeno će pristajati i besprijekorno funkcionirati s vašim Yamaha motorom.

Ovaj motor za trim/naginjanje neophodan je za podešavanje kuta vanbrodskog motora vašeg čamca, omogućujući vam optimiziranje performansi i manevriranja na vodi. Bilo da krstarite velikim brzinama ili se krećete kroz uske prostore, ovaj motorni trim/nagib osigurava glatku i preciznu kontrolu.

Izrađen imajući na umu izdržljivost, ovaj OEM trim/nagibni motor napravljen je da izdrži surovo morsko okruženje. Njegova robusna konstrukcija i pouzdana izvedba čine ga dugotrajnim rješenjem za vaš izvanbrodski motor Yamaha.

Instalacija je lagana uz ovaj RECMAR motor za trim/nagib. Jednostavno zamijenite svoj stari ili neispravni motor ovim OEM dijelom i brzo ćete se vratiti na vodu. Ne morate brinuti o problemima s kompatibilnošću ili kompliciranim instalacijama – ovaj motor za podešavanje/naginjanje dizajniran je da savršeno pristaje i besprijekorno radi s vašim Yamaha motorom.

Investirajte u RECMAR MOTOR TRIM/TILT i doživite razliku u performansama i kontroli. Nadogradite svoj izvanbrodski motor Yamaha ovim visokokvalitetnim OEM zamjenskim dijelom i uživajte u glatkom i lakom manevriranju na vodi.